zondag 15 november 2015

Exclusieve Dopper - winactie!

Deze winactie is verlopen
Dopper bestaat alweer 5 jaar en dat vieren ze met de lancering van een wel hele bijzondere fles; de Pablo x Dopper. Deze unieke limited edition is ontworpen door dit veelbelovende talent en wij mogen  een aantal exemplaren weggeven aan jullie, dus lees snel verder en doe mee!Over dopper
Dopper wil mensen doen laten inzien dat het belangrijk is om bewust bezig te zijn met het milieu. Als het aan hun ligt dan leven we straks in een wereld waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dichtbij bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater. Wisten jullie dat wereldwijd maar 1% van het plastic gerecycled wordt? En dat er per dag vrachtladingen aan plastic verdwijnen in onze oceanen en dat in die oceaangebieden  soms wel 36x meer plastic zit dan plankton? En wisten jullie dat er voor de productie van 1 plastic flesje 1 liter water en 1 liter olie nodig is? Dopper biedt een innovatieve productlijn aan van duurzame design flessen voor drinkwater. Wij gebruiken onze dopper echt dagelijks en zijn fan van dit mooie duurzame merk!

Pablo
De artistieke en eigentijdse Pablo wil zijn kust laten zien aan de wereld. Dit doet hij door gebruiksvoorwerpen te verzien van kleurrijke ontwerpen. Hij hoopt darmee deze 'alledaagse' voorwerpen een speciale betekenis te geven. De felle kleuren en het onconventionele karakter van de Dopper passen helemaal bij de urban stijl van deze jonge kunstenaar. Op de Dopper tekende hij twee werelden die door een waterkraan met elkaar zijn verbonden; de wereld waar water in overvloed aanwezig is en die waar water een schaars goed is. Een gewichtige boodschap op toegankelijke, luchtige en bovenal esthetische manier verbeeld.

Hoe doe je mee?
Je kunt kans maken op deze exclusieve Dopper (normaal verkrijgbaar voor  €17,50door aan ons te laten wie jij deze Dopper gunt. Tag deze persoon onderaan het facebookbericht van deze winactie en wie weet maken jullie beide kans op de Dopper. Like daarnaast het facebookbericht van deze winactie en de facebookpagina van Dopper. Doe snel mee!

Winnaars van deze Dopper zijn Amber Dubbeldam en Marion van Vliet. Gefeliciteerd!

Liefs,

Naomi

1 opmerking:

  1. Ik heb helaas geen facebook, dus wie weet kan ij zo ook mee doen. Maar ik doe mee voor mijn vriendin (Sonja) en mij omdat wij de laatste tijd erg goed bezig zijn met sporten en overdag veel (meer) water drinken. Met zo'n mooie en exclusieve dopper is dat helemaal een feest. Daarbij ben ik voor mijn werk veel onderweg, hoe handig zou het zijn om deze altijd bij de hand te hebben... jolandabusscher@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen