donderdag 18 juni 2015

Homemade ijskoffie met Lima moka rijstmelk

Van de Kroon op het Werk ontvingen we laatst een pak met Lima mokka rijstmelk. Een melk met een zachte rijst smaak gecombineerd met de uitgesproken smaak van granenkoffie. Een heerlijke plantaardige drank met mokkasmaak, zonder cafeïne en geoet me rijstroop en een vleugje vanillearoma. De melk is daarnaast gluten en lactosevrij.  Wij bedachten deze heerlijke banaan-mokka ijskoffie. Door er havermout aan toe te voegen wordt de drank wat dikker. Dit drankje is perfect op een warme zomerse dag of 's ochtends als ontbijt.











Over Lima
Lima promoot al meer dan 55 jaar een gezonde voeding voor elk moment van de dag. Alle Lima producten zijn kwaliteit gegarandeerd, vegetarisch en 100% bio. Hun voedingsprincipes: geef de voorkeur aan volkorenproducten, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetten en trage suikers. Zo verlaag je de kans op moderne kwalen als overgewicht, hart- en vaatziekten en voedingstekorten. Alle producten van Lima zijn bereid met zorg en respect voor natuur en milieu. De voedingsmiddelen zijn goed voor de mens, goed voor de planeet en een waar genot voor de smaakpapillen. Voor meer info kijk op nl.limafood.com. Wij zijn fan!

NODIG (2 glazen):
- 300 ml Lima moka rijstmelk
- 1 banaan
- 3 eetlepels havermout
- 1/2 theelepel kaneel
- ijsklontjes

HOE:
- Blend de banaan, havermout, kaneel en rijstmelk in de blender of met de staafmixer.
- Zet het dan ongeveer 5 á 10 minuutjes in de koelkast.
- Serveer de koffie met ijsklontjes.

Liefs,

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen