Deze homemade ijskoffie maken we met Lima mokka rijstmelk. Een melk met een zachte rijst smaak gecombineerd met de uitgesproken smaak van granenkoffie. Een heerlijke plantaardige drank met mokkasmaak, zonder cafeïne en gezoet me rijststroop en een vleugje vanillearoma. De melk is daarnaast gluten en lactosevrij. Wij bedachten deze heerlijke banaan-mokka ijskoffie. Door er havermout aan toe te voegen wordt de drank wat dikker. Dit drankje is perfect op een warme zomerse dag of 's ochtends als ontbijt.
NODIG (2 glazen):
- 300 mililiter Lima moka rijstmelk
- 1 banaan
- 3 eetlepels havermout
- 1/2 theelepel kaneel
- ijsklontjes
HOE:
- Blend de banaan, havermout, kaneel en rijstmelk in de blender of met de staafmixer.
- Zet het dan ongeveer 5 á 10 minuutjes in de koelkast.
- Serveer de koffie met ijsklontjes.
Liefs,
Robin en Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten