dinsdag 12 mei 2015

Better Event + WINACTIE

For the best in healthy living
Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om zich beter te voelen, de vraag naar natuurlijke en eerlijke producten en diensten is de laatste jaren enorm toegenomen. Tijdens aankomend pinksterweekend, op 23 en 24 mei is er in de Amsterdam RAI een super leuk event op het gebied van voeding, verzorging, beauty, sport en beweging: het 'Better Event'. 
Introducties van nieuwe producten, demonstraties, workshops en lezingen brengen écht gezond eten en leven onder de aandacht.


Amber Albarda
Het Better Event 2015 is gebaseerd op de visie van Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid. Eerder schreven wij een review over één van haar inspirerende boeken.

'Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid'

Het event laat de bezoeker kennis maken met het aanbod van nauwkeurig geselecteerde merken, lezingen en andere activiteiten. Het event brengt de meest kwalitatieve bedrijven en merken in dit veld samen en biedt een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma's, je kunt het zo gek niet bedenken.Lezingen en workshops
Er is een zeer groot en gevarieerd aanbod van lezingen en workhops, proeverijen en productpresentaties. In verschillende zalen worden yoga- sport en ontspanningstrainingen en boeiende lezingen van toonaangevende sprekers gegeven.  De lezingen worden gegeven door prominenten namen op het gezondheidsfront, waaonder Juglen Zwaan, Ralph Moorman, Jesse van der velde, Richard de Leth en endocrinoloog dr. Paul Musarella.
Zie hieronder een voorbeeld van het programma:

Zaal 1:
11:00 Lezing Han Vrijmoed - Gezonder leven met minder straling!
12:00 Lezing Juglen Zwaan - Gezond leven in deze moderne tijd.
13:00 Lezing: Hebben we supplementen nodig?
14:00 Lezing The School of Life: De filosofie van geluk!
15:00 Vragenuurtje/ interview Ralph Moorman door presentatrice Steffi de Pous.
16:00 Lezing Richard de Leth - Gelukkig Gezond & Gezond Gelukkig!
17:00 Lezing Jesse van der Velde - 6 manieren om je energie (enorm) te verhogen.

Zaal 2:
11:00 Amber's vragenuurtje - Amber Albarda
12:00 Natuurlijk Fertiliteitspreekuur - Miss Natural & Rika Lukac.
13:00 Hoe houd je je darmflora in balans? - Prikkelbaar dam vragen (v)uur - Atrium
16:00 Workshop Eetbuien. Waarom? En hoe raak je ze kwijt? - Charlie Paludanus.

Nog niet overtuigd?
Het Better Event is om kennis en informatie te delen en inspiratie te geven, in de breedste zin van het woord. Alles wat jij als bezoeker op deze beurs vindt, is goed voor je. Nee, geen kroketten, marsrepen of cola maar speltbrood, kokoswater en grasboter. Standhouders presenteren de gezonde alternatieven voor de ongezonde producten die tegenvoordig overal voor gebruikt worden.
Van de beste slowjuicers voor je gezonde sapjes tot stoomovens voor optimaal voedingsstoffenbehoud en complete fit-testen tot veganistisch eiwitpoeder. Van groene cappuccino's tot volledig natuurlijke supplementen. Alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden.


WIN 2x2 kaarten
Wil je kans maken op 2 kaarten voor dit leuke event op 23 of 24 mei? Wij mogen 2x2 kaarten weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
- Like de Facebookpagina van Better event
- Like de Facebookpagina van Three girls one kitchen
- Like het facebookbericht van deze winactie óf geef onder dit bericht aan dat jij meedoet.

We maken de winnaars bekend op zondag 17 mei.

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten