zondag 22 maart 2015

Healthy hotspot Toost

Onlangs ontdekten wij deze toffe hotspot in onze hometown Zaandam: Toost. Bij Toost is iedereen welkom om te genieten van mooie dingen van het leven zoals eten, drinken en opvallende bijeenkomsten. Je kunt er terecht voor koffie, verse sapjes, gezonde smoothies, bijzondere sandwiches, speciaal bieren goede wijn en borrelhapjes. En dit alles met zoveel mogelijk biologische spullen uit Noord-Holland.


All in the family

De eigenaar, Paul van Nobelen is precies 100 jaar na zijn overgrootvader en in navolging van zijn opa en vader een horecabedrijf begonnen.

"Precies 100 jaar na mijn overgrootvader, begin ik, in navolging van mijn opa en vader een horecabedrijf. De cirkel is rond." 
 De cirkel is rond. Je vindt Toost Biologisch restaurant op de Dam in Zaandam. Toost is vanaf 1 april woensdag t/m zondag van 10.00 uur - 18.00 uur geopend en maandag en dinsdag gesloten.
Knus met een huiselijke sfeer

TOOST is een ontmoetingsplaats voor mooie gesprekken. Knus met een huiselijke sfeer waar je uren kunt blijven hangen. Het leuke aan Toost is dat je je direct thuisvoelt door de persoonlijke aandacht van Paul. Doordat Toost een klein zaakje is, is er ruimte voor persoonlijk contact. Want waar kun je nu nog je eigen muziek aanvragen? Of je eigen sapje samenstellen met zelfgekozen veggies en fruits? Kies uit onder andere biet, wortel, appel, peer, banaan, kiwi en gember.Naast broodjes, sapjes en koffie kun je bij Toost ook een lekker wijntje drinken. Waarin Toost zich onderscheid van andere tentjes is dat er over de inrichting en de kaart is nagedacht. Alle producten zijn biologisch en zoveel mogelijk  uit Noord-Holland gehaald. 

"Biologische producten van bedrijven in Noord-Holland, daar word ik dan weer blij van. We hoeven niet ver voor lekker brood, worst, kaas en andere verse spullen zonder allerlei bestrijdingsmiddelen." 

Heb je zelf nog leuke suggesties, ideeën of een recept die iedereen móét proeven, die kun je achterlaten op het verlanglijstje aan de muur. Hoe tof is dat? 


Puur genieten 

Wat wij zelf ontzettend leuk vinden is het contact met Paul. Hij is ontzettend gastvrij en geïnteresseerd in de mensen die bij hem in de zaak komen. Hierdoor wíl je eigenlijk niet weg, maar kun je uren blijven zitten. 
Natuurlijk hebben wij die heerlijke broodjes ook zelf uitgeprobeerd, en ze zijn LEKKER! De broodjes worden elke dag vers en met liefde bereid en dat proef je. Wij kozen voor de huisgemaakte makreelsalade en het broodje met gegrilde groenten, hummus, noten en parmezaanse kaas! Daarnaast hebben we ook genoten van de niet zo gezonde, maar ontzettend lekkere, versgebakken scones fresh from the oven met jam en slagroom. 

Kortom, ben je een keer in Zaandam of in de buurt van Zaandam? Neem dan zeker eens een kijkje bij Toost. Niet alleen voor de ontzettend lekkere broodjes, maar ook om te genieten van de super gezellige sfeer! 

Bekijk hieronder foto's van Toost voor een leuke impressie!

Liefs,
Robin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten