dinsdag 2 december 2014

Healthy hotspot in Amsterdam: SANE salad & juicebar

Snel, gemakkelijk, gezond & lekker, passend bij een uitgebalanceerde levensstijl.
Dit is het concept van SANE op de Haarlemmerdijk, een unieke saladebar waar je individueel je salades & shakes kunt samenstellen. Je bepaalt eerst zelf de basis, sla, pasta of krieltjes. Vervolgens is er de keuze uit vijftig verschillende ingredi├źnten. Ben je niet zo creatief dan kun je ook altijd nog kiezen voor een van de vaste recepturen die SANE aanbiedt, zoals de beruchte Ceasar salade of de salade Nicoise. Klik hier voor nog meer salades van hun menu.

Peter, de eigenaar van SANE vertelt: 'Wij zijn ervan overtuigd dat ook de Nederlandse markt rijp is om dit concept te omarmen. Het werken met dagverse ingredi├źnten sluit aan op de huidige tijdsgeest waarin bewust en gezond een groeiend thema is. '. Zakenpartner Eddy vult aan: 'Daarbij is er toenemende behoefte aan een betere balans in het buitenshuis eetpatroon van mensen. En die combinatie is precies wat SANE te bieden heeft'.Naast salades kun je bij SANE ook nog terecht voor heerlijke shakes. Wij kozen de Popeye 5, met spinazie, avocado, appel, kiwi en citroen en het 'Blauwtje', met bosbes, braam, frambos, aardbei en appel. Echt een aanrader!!

Daarnaast kun je bij SANE ook nog terecht voor heerlijke huisgemaakte soepen en andere kwalitatieve lekkernijen. Wij kozen voor een heerlijke soepje van zoete aardappel.

Uiteraard kunnen de salades en shakes meegenomen worden naar huis of naar het werk. Maar men kan ook terecht aan de grote, rode stamtafel op de entresol. Telefonische bestellingen kunnen na een half uur worden afgehaald.

Wij zijn fan! Kijk hier voor meer informatie op hun website. 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30-18:30

Zaterdag & zondag: 10:30-17:30

Voor een betere impressie van deze leuke saladebar, kijk hieronder naar meer foto's!Liefs,

Naomi en Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten