dinsdag 25 juli 2017

De lekkerste burgers in Amsterdam: H. Burger

Burgers zijn momenteel helemaal hip, maar veel mensen associëren burgers nog steeds met ongezond. Wij zijn altijd op zoek naar leuke burgerzaakjes in Amsterdam waar je je tanden niet alleen in de heerlijkste burgers kunt zetten, maar ook in burgers die gezond zijn! We gaan op zoek naar tentjes waar een relaxte sfeer hangt, de producten vers zijn, de burgers met aandacht en liefde worden bereidt en waar een vega optie te vinden is. Vandaag H.Burger: een plek waar je kunt genieten van écht eten en waar je je thuis voelt.


Burgers als ultiem comfort food

Het concept voor H.Burger van de twee vrienden, Abdel El Hamri en Youssef Bouali, is geïnspireerd door hun jeugd en het vele reizen.  Hamburgers zijn volgens hen het ultieme comfort food en perfect in hun eenvoud. Deze simplicity vind je ook terug op het menu. Alle burgers zijn gemaakt van goede kwaliteit en klassieke ingrediënten: 100% rundvlees, wat groen en hier en daar een plak kaas.

H.Burger. Stoer, industrieel, uitnodigend en een tikkie vintage. Het straalt burgers uit, op een Amerikaanse manier.  Lekkere bakstenenwand, het menu is op een toffe manier met losse letterblokken op de muur weergeven en je kijkt uit op de open keuken. H.Burger bestaat uit een boven- en ondergedeelte. Boven is het restaurant en beneden vinden er privé aangelegenheden en evenementen plaats. Ook organiseren ze verschillende evenementen op het gebied van kunst en cultuur zoals exposities en boeklezingen. De omschrijving creatief, divers, puur, toegankelijk en authentiek past perfect bij hoe zij zichzelf zien.Bij H.Burger staan ze echt achter hun producten. De broodjes zijn biologisch en de vlees en het bacon zijn echt van goede kwaliteit. Ze vinden het belangrijk om te weten waar het vandaan komt en dat het zo puur en eerlijk mogelijk is. Ze willen meer dan alleen een kwalitatief goed product verkopen. Hier focussen ze zich puur op het eten, dat is het belangrijkste.  Naast burgers hebben ze ook patatjes, salades en andere sidedishes op het menu. Hier maken ze zelfs hun mayonaise en ketchup zelf.Naast de beefburgers hebben ze ook een veggieburger op het menu staan. Niet zomaar één, maar een veggieburger waar twee weken lang aandacht aan besteed is. Net zo lang tot ze dachten dit is een goede burger, dit kunnen we verkopen.  Naomi had de veggieburger met zwarte bonen en walnoten. En Robin had de H.Burger. Samen deelden we de frietjes en een green salade. Lekker van smaak en prima porties! De burger was sappig en de broodjes lekker vers.Naast burgers hebben ze ook nog downstairs wat het extra dimensie geeft. Het is heel persoonlijk en dat is wat mensen ook kunnen waarderen. Doordat ze dagelijks zelf aanwezig zijn, hebben ze veel persoonlijk contact met hun gasten. Dit merk je ook: iedere gast wordt begroet. H.Burger is een plek zijn waar men gezond kan eten en zich goed voelt. Top!

Liefs,

Robin

Je vindt H.Burger op De Clercqstraat 128 in Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten