zondag 23 juli 2017

#35 Peroonlijk Photo Diary: leuke etentjes, fietstocht voorbereiding & liefde voor amsterdam

Hoi lieve lezers! En er is alweer een week voorbij gevlogen. De afgelopen week hebben we weer zoals gewoonlijk weer wat leuke etentjes gehad, o.a bij Bistrobar Indonesia in Haarlem & Dignita in Amsterdam. Daarnaast is Naomi druk bezig met voorbereidingen voor haar fietstocht naar parijs. Nog een paar daagjes dan is het zover, 500 km op de fiets voor de Ombir Foundation. Daarom zijn we nu druk aan het koken, bakken en typen om ervoor te zorgen dat we ook tijdens Naomi's afwezigheid elke dag een blog kunnen plaatsen. Vinden jullie ook dat de weken voorbij vliegen?Afgelopen zondag was ik via Social Deal eten bij Bistrobar Indonesia in Haarlem. Het was echt ontzettend lekker en inmiddels staat de blog online. 

Mmmm gebakken tempeh in pittige ketjapsaus! 

Zoals jullie misschien al in de vorige photodiary hebben kunnen lezen vertrek ik (Naomi) aankomende donderdag naar Parijs voor de Ombir Foundation. We zamelen geld in voor weeskinderen in Nepal. Hiervoor zoeken we sponsoren die ons en de Ombir Foundation willen steunen. Alle kleine beetje helpen. Je kunt een donatie geven op onze website Cycling For Children. Ook zijn we te volgen op Facebook en op Youtube. Ons spanddoek was deze week binnengekomen met alle bedrijven erop die ons sponsoren! 

Onze fietsen worden gesponsord door Dracat en moeten nog gemaakt worden! We hebben het frame alvast gezien maar zijn erg benieuwd naar de uiteindelijk fietsen.

Vorige week aten we bij de leuke conceptstore en vegan hotspot H/Earth. in Amsterdam. Heb jij onze review al gelezen? We zijn mega enthousiast.


Maandag kwam Cathy bij Robin eten en Robin maakte noodles met broccoli, champignons en een dressing van soja-chili met munt. Gezellig bijkletsen! 


Afgelopen dinsdag deed ik weer een fietstochtje en ben ik richting Nes ad Amstel gefietst en daar de rest vd middag heerlijk op het bootje van mijn moeder gelegen in de zon. Wat een lekker dagje!

Dinsdag ging Robin op bezoek bij River en zijn we samen lekker naar het zwembad geweest. Wat een lekkerding is het toch!

Samen gezellig eten! Samen met m'n zusje Shannen hadden een gegrilde groenten salade met kikkererwten gemaakt. 

's Avonds ging Robin naar haar yogales van Janine van J9 Yoga...

... buiten in het Martin Luther Kingpark. Zo ontzettend fijn om buiten, in de natuur, yoga te doen! 

Wie is er ook zo gek op perenijs? Robins nieuwste verslaving!

Woensdag heerlijk gegeten bij De Fabriek in Zaandam, waar je in het avondje nog heerlijk van het zonnetje kunt genieten. 

Deze salade met biet, geitenkaas, walnoten & sperzieboontjes was heerlijk!

Tijdens werk even genieten van het zonnetje bij het Museumplein! 

Liefde voor Amsterdam!


Donderdag kwam Naomi bij Robin schuilen voor de regen en aten we deze chili!

 
Wie herkent dit? Yoga doen als je een kat hebt, haha niet zo ideaal, maar wel heel lief!

Post versturen naar de winnares van onze winactie. Geniet ervan Birgit!

Vrijdag had Robin kaartjes gewonnen voor Coconuts in de Bitterzoek en ging daar samen met Mandy naartoe! Heel leuk feestje! 


Zaterdag ging Robin samen met River en Shannen op bezoek bij opa en oma! Zelf lezen, haha! 

Geroosterde kikkererwtjes al snack! 

Robin maakte met Shannen deze pizza's met zelfgemaakte boden, tomatensaus en helemaal vegan met lekker veel groenten! 

Vanochtend aten wij bij Dignita, in de Hoftuin, kijk nog even hoe prachtig deze carrotcake eruit ziet!

Het eten was ook echt ontzettend lekker! Ik had ede courgette-kikkererwtenpannenkoekjes met mint yoghurt, gegrilde halloumi, avocado, gepocheerd ei &  cashewkruidenmix en Robin had de bruschetta met gekruide en gegrilde courgette, verse munt & oregano. Houd de blog in de gaten want we schrijven hier snel een review over. 

Kijk hoe leuk het eruit ziet!


Bestaat er een mooiere plek als Amsterdam? Fijne zondag allemaal!

Liefs, Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten