donderdag 1 september 2016

#22 Persoonlijk Photo Diary: The foodies are back + wij hebben een FOODAGENDA!

De foodies zijn inmiddels alweer terug op Nederlandse bodem, maar we willen jullie graag nog laten zien wat wij de laatste dagen allemaal op Ibiza hebben gedaan. We hebben zo enorm veel gedaan, zoveel genoten van al het lekkere eten, de strandjes, de mensen, het weer. We zijn verliefd geworden op dit eiland.. Heel misschien zitten wij er over een aantal weken WEER, maar dit houden we nog eventjes geheim.. We hopen het zo erg en kunnen nu al niet wachten.. Deze week in Nederland staat ook weer in het teken van heel veel leuke dingen. We hebben namelijk stiekem een FOODAGENDA uitgebracht. Woehoeeeee! De agenda ligt vanaf volgende week in de winkel en is nu al HIER te bestellen. Ga jij gezond het jaar rond in 2017?


In de oude straatjes van D'alt Villa rondslenteren. Je waant je hier echt in een andere tijd!

We zijn helemaal omhoog gelopen in de oude stad van Ibiza, je hebt hier prachtig uitzicht over de zee en het eiland. 

Zo schattig, een klein jongetje die in het prachtige licht stilstond.. 

Hoe mooi is dit uitzicht??

Blije meisjes!

De straatjes zijn zoo mooi, vol met bloemen, planten en kleine trappetjes..

Sunset!

Prachtig!

10000 foto's verder..

Dinsdag

Dinsdag hadden wij een rustig dagje, lekker dobberen in het zwembad! 

's Avonds aten wij bij Macao café, een Italiaans restaurant in Santa Gertrudis, wauw wat was dit lekker zeg! 

De tuin was ook super leuk ingericht, helemaal toen het donker werd! 

Woensdag, de laatste dag!

Woensdagochtend begonnen wij de dag met yoga bij Ecocentro in Santa Gertrudis. We volgden hier een yogales van 1,5 uur. De lessen zijn helemaal gratis, super fijn! Daarna namen we een heerlijk sapje en een vers speltbroodje met home-made jam en boter. 

Daarna gelijk door naar het SUPPEN! Het waaide alleen iets te hard, dus we vielen continu om, maar het was alsnog heerlijk op het water!

Het was echt niet te doen om te staan bijna, zoveel golven (al zie je dat hier niet op de foto, maar ze waren er echt!)

Het was zulk mooi weer dat Robin vrijdag met een vriendin naar Blijburg verkaste om daar lekker op het strand te zitten met mango, hun verslaving. En hun andere verslaving. Verse kibbeling van de visboer! 


In de avond at Robin bij Il Sogno een pizza. Het is een van haar favo pizzeria's in Amsterdam. De margarita is to die for!Een welkomstdinertje voor Robins ouders. 

Toch stiekem wel een beetje gemist op Ibiza. Havermout met blauwe bessen! 

Ook heel erg gemist: Kleine Knors. Robins hondje. 

Beschuit met suiker en thee. Een soort van traditie ontstaan vanuit de oma van Robins moeder. Ontbijten in het zonnetje met een magazine. Elke dag please! 

Donderdag was Naomi dr zusje jarig, 22 alweer!

's Avonds zijn we heerlijk uit eten geweest bij Bar Mowgli in Amsterdam Oost. Echt een aanrader, Aziatische tapas!

Vrijdagavond vierde het zusje van Joelle haar verjaardag en haar afscheidsfeestje (ze gaat voor minstens een jaar op wereldreis) en we hebben heel veel lekkers gemaakt!

Zondagochtend ging Naomi met haar vriend naar de Zaanse Foodmarket waar ze een heerlijk bananen-spelt brood kochten met noten en appel! 

Robins eerste tatoeage! Een ankertje dit een ode is aan de allerliefste opa ter wereld die zeeheld was en tevens een teken voor hoop! Ben er echt intens blij mee <3

Daar is hij dan! Onze jaaragenda! Je kunt de agenda nu online bestellen en vanaf volgende week ligt hij in de winkels! 

Wij zijn echt trots en hopen dat jullie snel onze agenda bestellen zodat jullie gezond én lekker het jaar rond komen in 2017!

Hoe was jullie week?

Liefs,

Naomi & Robin

2 opmerkingen:

  1. Zo leuk allemaal, alleen maar fijne dingen zie ik voorbij komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het ballemaal leuk die mooie footo,s van Ibiza. Jullie geheim ik ben benieuwd de mooie Agenda ik ben echt wel trots op jullie beide en het is zo fijn dat je nu meer bekendheid krijgt Robin en Naomi ik wens jullie veel geluk en we gaan voor gezond eten. Veel Liefs en een Knuffel van Oma.

    BeantwoordenVerwijderen