dinsdag 2 augustus 2016

#19 Persoonlijk Photo Diary: Italian food, pancakes & foodpost!

De Photodiary van de afgelopen week is iets later dan gepland, maar we wilden jullie alsnog een kijkje geven in onze week! Deze week hebben we INTENS lekker gegeten bij een Italiaanse traitteur in Amsterdam, kregen we leuke Foodpost, aten we niet altijd even gezond (ja Magnums en Pancakes gaan er soms ook wel in!) en genoten we van sushi, Indiaas eten en deden we natuurlijk trouw elke dag Yoga. Ook liet Naomi heeft haar eerste tatoeage laten zetten met haar zusje. Kijk jij mee met onze week?
De laatste tijd begin ik de dag vaak met een Core op mijn nuchtere maag (later hierover meer of voor meer info check hier) en een heerlijke yoga sessie. Zo begin je je dag lekker gezond!


Deze week ontvingen we hele leuke foodpost van Abbot Kinney's. Extreem lekkere plantaardige yoghurt gemaakt van amandelen. Wauw, verrassend lekker!


Vorige week maakte Robin dit heerlijke appeltaart bananenbrood. Het recept vind je hierAfgelopen vrijdag mochten wij eten bij Al Ninen, een Italiaanse traitteur in de Westerstraat in Amsterdam. Wauw, wat zijn wij verwend zegt. We kregen eerst deze typisch Italiaanse Tigella's, afkomstig uit de Italiaanse stad Bologna. Wauw, zo lekker! 


De kok wilde ons verschillende Italiaanse pasta's laten proeven. Van lasagne tot tagliatelle bolognese en de rosetta pasta. Allemaal zooo lekker!


Als toetje kregen we deze panna cotta, we konden bijna niets meer op maar deze ging er nog wel in!


Zaterdag lunchte Naomi met haar vriend bij MOOK pancakes in Amsterdam. Wauw, heerlijke pannenkoeken eet je hier! Naomi koos voor die met geitenkaas, dadels, walnoten en honing. Levi koos voor een zoetere versie met banaan, aardbeien, blauwe bessen & kokossnippers.


Naomi heeft met haar zusje laatst een tattoo gezet. Je ziet het niet heel duidelijk maar het zijn drie kleine vogeltjes, Three Little Birds, van het nummer van Bob Marley, ter nagedachtenis aan onze fantastische opa! Wij zijn er heel blij mee en nu wilt Robin ook een tattoo met haar zusje!


De dag beginnen met amandelyoghurt, vers fruit, gele rozijnen en een beetje honing is zeker geen verkeerd begin van de dag! Zo lekker!

Bij de Hema kun je bekers met fruit halen. Deze is met bramen, bosbessen en aardbeien. Alleen de aardbeien waren niet zo super lekker, jammer! 

Robin neemt altijd kiwi's en een groene smoothie mee naar het werk. Zou je teveel kiwi's kunnen eten?

Afwisseling op havermout. Yoghurt met speltcrunch van Zonnatura en blauwe bessen! 

Robin ging naar de Parade in Utrecht en at daar bij La Cantina een pasta Aglio e Olio  met rucola en Parmezaan. Lekker! De parade is trouwens echt een aanrader om heen te gaan. Robin gaat niet zo vaak naar theater, maar het is super leuk! 

Vitamientjes na een nachtje uitgaan. Bij Roots haalde Robin deze juice met biet, appel, wortel, citroen en munt om de dag goed te beginnen! 

Magnums in het zonnetje. Gelukkig hebben de opa en oma deze altijd in huis (they know what I like!)

Zaterdag at Robin bij haar ouders: sushi! <3

Zondag kookte Robin voor haar ouders. Curry met broccoli, kippendijtjes en een stuk naan! 


Hoe was jouw week?

Liefs,

Robin en Naomi 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten