NODIG (2-3 personen)
- zak voorgesneden wokgroenten van 400 gram (of tauge, witte kool, paprika en prei)
- 1 of 2 bio kipfilet
- 1 puntpaprika
- 4-6 volkorenwraps
- 200 mililiter kokosmelk
- handje veldsla
- 1/2 theelepel kurkuma
- 1/4 theelepel gemberpoeder
- chilivlokken in molen
- knoflook- en uipoeder naar smaak
- Kokosolie / peper / zout
HOE:
- Verwarm een scheut kokosolie in de koekenpan. Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
- Bak de kipfilet op middelhoog vuur gaar en bruin. Maak op smaak met gemberpoeder, uipoeder en chilivlokken naar smaak.
- Voeg de wokgroenten toe en bak ongeveer 3-4 minuten mee.
- Voeg het blikje kokosmelk toe en maak op smaak met peper, zout en kurkuma. Laat ongeveer 10 minuten zacht doorkoken.
- Snijd ondertussen de puntpaprika in reepjes.
- Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron.
- Beleg de wraps met puntpaprikareepjes en eventueel wat veldsla en verdeel hier de groenten met kip en kokosmelk over.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten