NODIG:
- 300 gram waspeentjes
- 5 cm gember
- 1 ui
- 500 ml groentebouillon
- 1 theelepel kurkuma
- 1-2 eetlepels Garam Masala
- Peper / Zout / Olijfolie
HOE:
- Snipper de ui en fruit deze ongeveer vijf minuten in een scheut olijfolie.
- Rasp de gember en bak deze kort mee. Voeg ook de kurkuma toe.
- Voeg de waspeen en groentebouillon toe tot de waspeentjes net onder water staan. Laat het ongeveer 20 minuten zacht doorkoken.
- Blend of pureer het tot een gladde soep en maak op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de Garam Masala toe en roer de soep nog een keer goed door. Laat de soep nog 5 minuten op laag vuur staan voor het serveren.
Liefs,
Robin & Naomi
Oh, ik ben ook echt dol op soep! Wortelsoep vind ik echt verrukkelijk, met gember lijkt me een goede combinatie !
BeantwoordenVerwijderen