NODIG (voor 6 hapjes):
HOE:
Geniet ervan!
Liefs,
Naomi
- 300 gram spinazie
- 125 gram verkuimelde feta
- 1 eetlepel olijfolie
- 100 gram gehakte uien
- 1 theelepel gehakte dille
- 1 theelepel fijngemaakte knoflook
- 2 eieren
- 6 vellen bladerdeeg
- peper / zout
- cupcake bakvorm
HOE:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de spinazie, uien en knoflook even in een pan tot de spinazie geslonken is.
- Vermeng de knoflook, olijfolie, dille en ui met de spinazie. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Klop er één ei door.
- Plaats elk plakje bladerdeeg in een cupcakevorm en vul het met het spinazie mengsel.
- Vouw het bladerdeeg dicht met de hoeken naar binnen.
- Kluts het andere ei en besmeer de bladerdeeghapjes ermee.
- Bak de hapjes 25 minuten in de oven (tot het deeg goudbruin is).
Geniet ervan!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten