![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhktboJ7KZJKggg5Zhyphenhyphenexv6bT0oVEI24oHhXIQOoeqD2G3kWxk6z_GDpVRjH0LR9NnLpSSnpq1gqYGXGjtCDJ8u3HE6bLfebqbYsv1Ww5XXj_-DH6v_-YhYQWILelYt1LhMZ36luy7AMIU/s1600/DSC_0134.jpg)
- 1 eetlepel bami kruidenmix (1 theelepel kurkuma, 0,5 theelepel komijn of djinten, 1 theelepel laos en 1 theelepel korianderzaad)
- 200 gram mie
- Zak met bamigroenten / Oosterse wokmix (400 gram) (of wortel / prei / ui / taugé)
- 250 gram kipfilet
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eieren
- Peper / zout / olijfolie
- Eventueel augurken en/of sojasaus
HOE:
- Kook de mienestjes volgens de verpakking.
- Snipper de ui en knoflook en fruit ze kort in een hete (wok)pan met wat olie. Tip: Fruit eerst je ui en vervolgens pas de knoflook. Knoflook wordt bitter als het verbrand.
- Snijd de kip in stukjes en bak deze gaar en bruin. Voeg vervolgens ook de bamigroenten of Oosterse wokmix en de bami kruidenmix toe.
- Bak ondertussen 2 roereieren.
- Voeg de bami toe aan de wokpan met kip en groenten en wok kort mee.
- Serveer de bami met wat sojasaus, ei en augurken.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Lekker zeg! En zo makkelijk lijkt mij!
BeantwoordenVerwijderenHet is heel lekker :-)
Verwijderen