De romige rode pestosaus matcht perfect bij de tonijn en de verse peterselie maakt het geheel af. Nieuwsgierig hoe je het maakt? Lees snel verder!
NODIG: (voor 2 personen)
- 2 blikjes tonijn (in water)
- 150 g spaghetti (volkoren)
- 1 aubergine
- 2 blikjes tonijn (in water)
- 150 g spaghetti (volkoren)
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 15 gram peterselie (verse)
- 6 el rode pesto
- 1 el olijfolie
- een scheutje kookroom
HOE:
- Kook de spaghetti in een ruime hoeveelheid water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de spaghetti in een ruime hoeveelheid water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijdt de aubergine en courgette in blokjes
- Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de courgette en de aubergine daarin voor enkele minuten.
- Knip de peterselie fijn en laat de tonijn uitlekken.
- Voeg de tonijn, rode pesto en kookroom toe en verwarm de saus.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de spaghetti met de saus en bestrooi deze tot slot met de verse peterselie!
Eet smakelijk!
Liefs,
Naomi
Ohh, verrukkelijk!!
BeantwoordenVerwijderenEn lekker weinig ingrediƫnten! haha!
VerwijderenZiet er goed uit, ik ga hem delen!
BeantwoordenVerwijderenLief! Dankjewel! :-)
VerwijderenOh lekker, ik hou van tonijn! Leuk recept!
BeantwoordenVerwijderenBas wat heb jij een leuke blog! We gaan je volgen?
Verwijderen