NODIG:
- 4 eieren
- 2 eetlepels havermout
- 2 tenen knoflook
- 2/3 wortels
- 1 ui
- 6 zongedroogde tomaatjes
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel basilicum
- scheutje room of melk
- Peper zout olijfolie
HOE:
- Verwarm de oven op 180 graden
- Snijd de wortels, ui, knoflook en zongedroogde tomaatjes in stukjes.
- Verwarm een scheut olijfolie in de pan en bak de ui, wortels en knoflook kort. Voeg vervolgens de rozemarijn, tijm en basilicum toe en bak kort mee.
- Kluts de eieren met een scheutje room of melk en maak het op smaak met peper en zout. Voeg vervolgens de havermout en het wortel/knoflook/ui mengsel toe en verdeel de inhoud over de cupcakevormpjes.
- Bak de muffins in ongeveer 20 minuten gaar.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten