NODIG (4 personen):
HOE:
Serveer bij de lunch met een salade of bij je diner met een lekkere pasta bijvoorbeeld.
GENIETEN! <3
- 4 mooie stukken zalm
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- vol handje platte peterselie
- 1 theelepel tijmblaadjes
- 6 sneetjes brood zonder korstjes (ik gebruikte speltbrood, dat wordt super crispy)
- 2 ansjovisfilets (uit blikje in olie)
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepel olijfolie
- zout en peper
- Verwarm je oven voor op 200 graden
- Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal fijn, maar zorg dat het niet te fijn is.
- Sprenkel wat olijfolie in een ovenschaal en leg hier de stukken zalm op met de huid naar beneden.
- Bekleed de zalm nu volledig met het mengsel, dit mag echt lekker dik
- Bestrooi nog met wat peper en zout naar smaak.
- Bak voor 20 minuten in het midden van de oven tot het korstje goudbruin is
Serveer bij de lunch met een salade of bij je diner met een lekkere pasta bijvoorbeeld.
GENIETEN! <3
Francesca Cornelissen
Francesca Cornelissen is een 24 jarige studente ‘Voeding en Diëtetiek’ uit Arnhem. Schrijven verbindt haar creativiteit aan zowel persoonlijke als haar zakelijke ambities en creëert daarnaast een platform en de kans haar eindeloze interesses te delen. Haar blogs over gezonde voeding en heerlijke vernieuwende recepten bestaan dan ook niet alleen uit een opsomming van ingrediënten, maar beslaan ook een stukje van haar leven. Reizen maakt daar ook een groot deel van uit sinds een aantal jaar. Recepten uit alle hoeken van de wereld zullen dus ook jouw kant op kunnen waaien. Neem, door middel van haar blog foodbyfran.nl, vooral even een kijkje in haar wondere wereldje in miniatuur formaat. Voornamelijk in de keuken eigenlijk. Ja, doe dat maar. Best leuk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten