zondag 28 februari 2016

Bij de borrel: wraprolletjes met zalm en mierikswortelroom.

Deze wraprolletjes zijn snel en makkelijk te maken en heerlijk als hapje bij de borrel. Mierikswortel is een rouwdouwer met een milde kant. Het enigszins verfrissende element in mierikswortel neemt de lichte vissigheid en licht aardse smaak weg van de zalmfilet. Een leuke variant op de standaard wraprolletjes met roomkaas en zalm! 










NODIG:
  •          2 volkorenwraps
  •          125 milliliter creme fraiche
  •          1/2 eetlepel mierikswortel
  •          100 gram gerookte zalm
  •          1 handje sla
  •          zout/peper


HOE:
  •          Meng de creme fraiche met mierikswortel, zout en versgemalen peper.
  •          Bestrijk de wrap met een laagje mierikswortelroom en beleg met een plakje zalm.
  •          Verdeel sla over de wrap en rol de wrap op.
  •          Snijd de wrap in dunne rolletjes.
Liefs,

Robin & Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten