NODIG:
HOE:
Smullen!
Liefs,
Naomi en Robin
- 3 peren
- 50 gram boter
- 6 plakken parmaham
- 1,5 lente- of bosuitje (in ringetjes)
- 75 gram Parmezaanse kaas
HOE:
- Was de peren, halveer ze in de lengte en snijd het klokhuis eruit.
- Smelt de boter. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de snijkanten van de peren met de gesmolten boter.
- Leg ze op de bolle kant op een bakplaat. Rooster ze voor circa 5 minuten onder de gril tot ze aan de bovenkant goudbruin zijn.
- Rooster intussen de ham in een droge hete koekenpan.
- Bak de bosui in de rest van de boter en voeg de 6 in stukjes gesneden plakken parmaham toe.
- Schep de vulling in de peerholtes.
- Strooi de kaas erover en smelt deze even in de oven onder de grill.
Smullen!
Liefs,
Naomi en Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten