NODIG (2 personen):
- 150 gram volkoren spaghetti
- 10 (gekleurde) wortels
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 10 zongedroogde tomaten
- verse Italiaanse kruiden: salie/tijm/oregano
- 100 gram feta
- olijfolie
- peper/zout
HOE:
- Was en snijd de wortel in plakjes. Snipper de ui en pers de knoflook.
- Verwarm een flinke scheut olijfolie in een wok en voeg de wortel, ui en knoflook toe.
- Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking.
- Bak de wortels voor ongeveer 10 minuutjes met de knoflook en de ui en breng het op smaak met peper/zout, verse kruiden en voeg de zongedroogde tomaatjes toe.
- Snijd de feta in blokjes en serveer in blokjes over de pasta.
- Bon Apetito!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten