NODIG (2-3 personen):
- 180 gram rigatoni
- 250 gram cherrytomaten
- 1 courgette
- 4 stengels bleekselderij
- 1 knoflookteen
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 takjes krulpeterselie
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 1 eetlepel olijfolie
- Peper&Zout
HOE
- Kook de rigatoni in 10-12 minuten gaar in ruim komend water. Giet de rigatoni vervolgens af en laat zonder deksel uitstomen.
- Meng de extra vierge olijfolie, balsamicoazijn en peper en zout tot en dressing. Snijd de krulpeterselie fijn en meng door de dressing.
- Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Snijd de bleekselderij in de lengte door midden en snijd in malle reepjes. Bak de bleekselderij ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de courgette in dunne halve plakken en snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.
- Voeg de knoflook, cherrytomaten en courgette met het paprikapoeder toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de groenten met de rigatoni en de dressing door elkaar.
- Verdeel het over de borden en serveer met 1-2 eetlepels edelgistvlokken per bord.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten