NODIG: (voor 2 personen)
- 2 Graffiti aubergines
- 1 verpakking Melanza Baba Ganoush
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 150 gram volkoren (penne) pasta
- 3 theelepels tijmblaadjes
- stukje Parmezaanse kaas (100 gram)
- zout en peper
- pijnboompitjes
HOE:
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de aubergine in stukjes.
- Meng in de ovenschaal de olie met de baba ganoushkruiden, de fijngehakte knoflook, tijmblaadjes en naar smaak met zout en peper en schep de stukjes aubergine erdoor.
- Zet de schaal in de oven en rooster het aubergine mengsel in 25 minuten gaar.
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de penne af en doe terug in de pan.
- Schep het aubergine-mengsel en een beetje van het kookvocht door de penne dat de pasta niet meer plakt. Breng op smaak met zout en peper.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze bruin kleuren.
- Verdeel de pasta over 2 borden en schaaf de Parmezaanse kaas erboven en garneer met pijnboompitten en een takje tijm.
Eet smakelijk!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten