zondag 7 augustus 2016

#20 Persoonlijk Photo Diary: Etentjes, massages & high tea

Deze week is weer voorbij gevlogen. Iedere keer als het zondag is beseffen we weer hoe snel de week voorbij is gegaan. Deze week hebben we weer een aantal leuke dingen gedaan. Zo hebben we geluncht bij restaurant Thuis aan de Amstel, samen met River, Robin's super schattige neefje, ging Naomi donderdag met haar nichtjes en vriend naar Amsterdam Kookt en hebben we gisteren een geweldige dag gehad bij Yurtlife in Zaandam. Verder zijn we de afgelopen week op zoek gegaan naar de beste hotspots voor Ibiza, we maken zelfs onze eigen reisgids! Volgende week gaan we al, dus heb je nog een hotspot die écht niet mag ontbreken op ons lijstje, mail ons of stuur een pb via instagram/facebook.
Kijk jij mee met onze week in foto's?Wij zijn echte zoetekauwen en wilden super graag de frambozen crumble bij Roost eten. Maar die was dicht helaas. Gelukkig konden we terecht bij Exki op Centraal station. Robin nam een citroencakeje met witte chocolade frosting en Naomi een bananentaart! 

Er moet ook gewerkt worden. Gelukkig heeft Exki hele chille banken. Mocht je een keer op Centraal Station zijn en een tussenstop hebben. Aanradertje! 

Dinsdag haalde Robin haar kleine neefje River op om op te passen. He is the most adorable thing everrrrr!


We hebben zo ontzettend lekker gegeten bij restaurant Thuis aan de Amstel. Een lekkere salade met rode biet en een heerlijk broodje met kip en tomatensalsa. 

River mag ook mee naar Thuis aan de Amstel. Look at the little munchkin <3


Daarnaast kregen we ook nog een heerlijke zoete-aardappelsoep met kokos en koriander. Zoo lekker!

Echt echt echt een aanrader hoor om daar te eten. Onze review komt binnenkort online! 

Naomi ging donderdag naar Amsterdam Kookt samen met haar nichtjes en vriend. Ze hebben zichzelf zo vol gegeten met allemaal lekkers!

Zaterdagochtend aten Robin en Naomi deze red velvet cake en muffin bij Wonders to Go. Dit was alleen totaal geen succes. De taart was niet te eten en de muffin was beschimmeld. Gelukkig kregen we ons geld terug.

We kregen bij YurtLife een duo massage. Hier krijgt Naomi een kokosverpakking. Dit zorgt ervoor dat je poriën open gaan en je bloed gelijkmatig verdeeld wordt onder je huid. Ook kregen we een super lekkere ontspanningsmassage. Mogen we dit ELKE dag?


Serieus helemaal zen! Oja de massage's vinden ook plaats in super leuke originele Mongoolse Yurts. Geeft een heel leuke sfeer!


Daarna genoten we van een heerlijke Paleo High Tea bij Yurtlife in Zaandam. Het was zoo ontzettend lekker en leuk. We kregen de high-tea in een Mongoolse Yurt. 

Kijk nou hoe leuk!

Bordje gevuld!

Genieten dit! We waren helemaal zen!

Gezelligheid met de meiden van Gesponnen Suiker. Eline, een vriendin van Robin werkt hier, en we hebben tot laat genoten van lekkere gin-tonics en muziek! 

Kijk wat een leuk winkeltje! Zeker eens langsgaan. Je vindt ze op de Jan Pieter Heijestraat 114. 

Robin ontdekte dat seizoen 6 van de Hills online stond op MTV. Dat betekend maar 1 ding: marathon <3

Wat te doen met honderd rijpe bananen? Robin bakte een vegan bananenbrood!Kennen jullie Toost in Zaandam al? Hier kun je genieten van heerlijk huisgemaakt lekkers. Wij besloten langs te gaan en lieten ons verassen door de Toostmaster met lekkere juice. 

Juice van biet, venkel, gember en appel! <3


Zon in Amsterdam. Lekker op een terrasje mensen kijken en ondertussen op zoek naar de leukste plekjes in Ibiza. Want jaaaaaaa 'WE ARE GOING TO IBIZA'. Volgende week vertrekken we. Zo zo zo zin! 

Dus nogmaals.. Hebben jullie nog leuke tips? Alles is welkom! 

Liefs,

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten