NODIG (2 personen):
- 150 gram (volkoren) pasta
- 400 gram verse spinazie
- 200 gram gerookte zalmsnippers
- 150 gram geitenkaas
- 8 zongedroogde tomaten
- Italiaanse kruiden
- Peper / zout / olijfolie
HOE:
- Kook de pasta volgens de verpakking in ruim kokend water met wat zout.
- Verwarm een scheutje olijfolie en wat Italiaanse kruiden in in een koekenpan en laat de spinazie slinken
- Voeg de zalmsnippers toe wanneer de spinazie geslonken is en bak mee tot het gaar is.
- Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in reepjes en verbrokkel de geitenkaas.
- Giet de pasta af en verdeel over het bord. Schep het spinazie-zalm mengsel over de pasta en garneer met zongedroogde tomaten en geitenkaas. Maak op smaak met zout en peper en garneer eventueel met wat verse basilicum.
Makkelijk en simpel!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten