NODIG:
- 75 gram volkoren spaghetti
- 1 aubergine
- 2 rode uitjes in ringen
- 2 eetlepels balsamico
- verse basilicum
- 2 eetlepels edelgistvlokken
- zout / peper / olijfolie
HOE:
- Kook de pasta volgens de verpakking.
- Snijd de aubergine in kleine blokjes en de rode ui in ringen.
- Verhit ondertussen in een grote koekenpan met afsluitende deksel 3 eetlepels olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de aubergine en rode ui toe en roer even goed door. Breng op smaak met zout en peper.
- Dek de pan af en laat onder regelmatig roeren de aubergine gaarkoken in ongeveer 10 tot 12 minuten. Voeg water toe als het aanbrandt.
- Voeg de 2 eetlepels balsamico toe en versnipper wat verse basilicumblaadjes boven de pan. Meng het goed door elkaar heen.
- Verdeel de pasta over de borden en voeg hierna het auberginemengsel toe.
- Serveer met nog wat verse basilicum en een eetlepel edelgistvlokken. Maak op smaak met peper en zout.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten