NODIG (1 persoon):
- 3 eetlepels havermout
- 1 ei
- 1 banaan
- Honing (hoe meer, hoe zoeter)
- Topping (Bijvoorbeeld cacao nibs, gojibessen, bosbessen, cranberries, noten of rozijnen)
* Ik heb een raw cacao - gojibessen mug cake gemaakt met 1 eetlepel raw cacao en een handje gojibessen!
HOE:
- Prak de banaan in een niet te grote kom of mok en voeg de havermout, ei en honing toe en roer het tot een glad beslag.
- Wanneer je net zoals ik een cacao mug wil maken, roer dan ook de eetlepel raw cacao en de gojibessen erdoor heen.
- Je mug cake is gaar wanneer je hem ongeveer 1,5 tot 2 minuten (900 watt) in de magnetron zet of 12-15 minuten (200 graden) in een voorverwarmde oven!
- Draai het cakeje om op een bord. Je kunt een mug cake afmaken met wat extra topping of wat kwark of Griekse yoghurt.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten