zondag 13 augustus 2017

Gastblogger gezocht!

Jaaa, je leest het goed. Wij zijn op zoek naar een nieuw gastblogger voor Three girls one kitchen. Lees snel verder wat wij zoeken en hoe jij je kunt aanmelden!Blogger gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe gastblogger voor Three girls one kitchen die voor ons:
  • naar evenementen/restaurants wilt gaan waar wij niet heen kunnen. We krijgen zoveel leuke uitnodigingen voor events of uitnodigen voor restaurants maar moeten ons wegens drukte/werk/studie vaak afmelden.  We zoeken daarom iemand die het leuk vind om namens ons daar heen te gaan en daar dan vervolgens een leuke blog over wilt schrijven.
  • producten wilt uittesten om daar leuke reviews over wilt schrijven. We krijgen zoveel leuke spullen opgestuurd maar hebben te weinig tijd om alles uit te testen en te reviewen. Jij kunt ons daarbij helpen!

Ben jij een echte foodie, ben je sociaal, kun je goed schrijven, maak je mooie foto's (ben je in het bezit van een goede (spiegelreflex) camera) én houdt je van lekker eten, dan ben jij misschien wel geschikt als gastblogger voor Three girls one kitchen.


Wat krijg je daarvoor terug?

De mogelijkheid om naar de leukste food events te gaan, een platform voor jouw blogs, foto’s, reviews én natuurlijk heel veel schrijfervaring en mooie herinneringen.


Hoe kun je je aanmelden:

  • Stuur ons een email naar threegirlsonekitchen@gmail.com en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent.
  • Maak een korte blog post, inclusief foto(s). Dit mag een review zijn van een product, maar ook een blog over een (food)event waar je bent geweest. Mocht je zelf een blog hebben, dan mag je ons ook de link van je blog sturen.

We kijken uit naar je reactie!

Liefs
Robin & Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten