zondag 23 oktober 2016

#25 Persoonlijk Photo Diary: Foodbaby's in Den Haag, grieperig, etentjes & Ibiza voorpret

Wat gaan de weken toch snel. Iedere keer als het zondag is en we weer een nieuwe photodiary hebben beseffen we hoe hard een week om is. Ibiza komt ook steeds dichterbij. We hebben er zo ontzettend veel zin in! Het was herfstvakantie deze week en Naomi hoefde deze week niet naar school. We zijn maandag dan ook een dagje naar Den Haag gegaan, wat al heel lang op de planning stond, om daar drie leuke hotspots te ontdekken. Wat hebben we ontzettend lekker gegeten maar wat zaten we vol. We moeten leren om niet zoooooveel te plannen op één dag, dat kunnen onze magen/buiken echt niet aan. Met intens pijnlijke krampen en twee foodbaby's liepen we maandag terug richting het station van Den Haag. Dit doen we nooit meer. De rest van de week voelde Naomi zich niet super fit. Snotverkouden, moe en helemaal niet lekker en nu nog steeds helaas niet echt lekker. Robin heeft weer heerlijke dingen gegeten deze week bij haar ouders, zusje en vriendinnen. Wat we nog meer hebben gedaan zie je verder in deze photodiary. Enjoy!

Maandag gingen we naar Den Haag. Hier mochten we bij een aantal tentjes eten en hadden we een afspraak met Teni van Fitbeauty

We kregen een ontzettend lekker ontbijtje bij Hometown. Yoghurt met granola en een vers warm croissantje. 

Robin en Naomi aan de koffie, dat gebeurd noooooit, maar bij Hometown hebben we zelfs 2x een koffie genomen. Wel met een smaakje natuurlijk ;)

We hebben geluncht bij Club Vers en het was abnormaal! Het was echt niet normaal wat we allemaal kregen. Het staat niet eens op de foto allemaal want we kregen ook nog 2 grote stukken taart. Wat was het heerlijk.

Naomi is in shock van deze gigantische hoeveelheid aan eten. 

In de avond aten we bij De Pastakantine. We begonnen met een lekker voorafje, een Vitello Tonato en een bruschetta met aubergine, het smaakte allebei heerlijk. 

Als hoofdgerecht ook weer heerlijke dingen. Binnenkort volgt een blog over dit restaurant.

Dinsdag ging Robin op bezoek bij haar beste vriendin Jamie en haar dochtertje Zoë van twee maanden. Wat een lieverd!

Robin en Jamie lunchten met een broodje pulled mushroom van Chicks Love Food. Helaas hadden ze geen paddestoelen meer dus hebben zij het gemaakt van champignons. Niet echt pulled dus, maar wel heeeel lekker! 

Robin heeft de sneakers van haar vriendin Jamie gehad. Zo lief! 

Donderdag ging Robin wat drinken bij Louie Louie in Amsterdam Oost. Ijwit is haar favoriete biertje! 

Naomi zit vanaf donderdag op de woonboot van de oom en tante van haar vriend. Het is hier zoooo mooi, kijk nou hoe heerlijk je hier zit te eten, aan het water.

Op vrijdag at Robin bij Eline en Kevin en hun super lieve katje Emma. Mexicaanse burrito's uit de oven. Daarna gingen ze naar de bioscoop. The Girl in the train was echt heeeeeel goed! 

Pepernooooooten. Robin had zoveel zin in pepernoten dat ze samen met haar zusje wel 2 keer dit weekend pepernoten heeft gebakken. 

Movienight met Robin's zusje Shannen en versgebakken pepernoten. De film Prisoners is trouwens echt heel goed! 

Robin bleef bij haar zusje slapen en op zondagochtend bakten ze lekker wentelteefjes.

Deze reep Johnny Doodle White chocolate strawberry-merengue is goedgekeurd! 

Robin had nog een beetje tomaat-vijgensoep over. De soep is ook goedkeurt door Shannen en haar vriend Job. 

's Avonds hadden Robin en haar zusje zin in pizza en ze besloten om een pizza te maken met de bodem van een wrap. Deze is met gemarineerde gerookte kipfilet, champignons, paprika en rucola. Ook maakten we zelf een pastasaus van 1 ui, 1 knoflookbolletje, 2 tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree en gedroogde Italiaanse kruiden. 

Kleine River kan al zelf zijn flesje vasthouden. Trots <3

Een ontbijtje op de woonboot, yoghurt met fruit en granola + wat pure chocoladehagelslag. Yum!

Naomi heeft zaterdagavond wat tapas hapjes gemaakt met Levi haar vriend. O.a lekkere dadelrolletjes met geitenkaas en serranoham en kip empanadas. Receptjes volgen snel.

Robins moeder bakte eindelijk weer eens haar beroemde appelcake. Deze keer met de appeltjes van opa! 

Dit is het uitzicht waar Naomi en Levi 's ochtends mee wakker worden. WAUW, kunnen wij hier ook wonen?

Naomi is weer aan het experimenteren in de keuken. Deze keer een Ibiziaanse cheesecake, om alvast in de Ibiza stemming te komen!

Dit was onze week!

Liefs,

Robin & Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten