zondag 14 augustus 2016

#21 Photodiary: ziek zijn, uitstapjes & vakantievoorbereidingen

Hoi lieve volgers!
Wij gaan bijna op vakantie naar Ibiza en hebben daar echt suuuuuuper veel zin in! Het enige wat deze week een beetje verpestte, was dat we beiden gewoon ziek waren. Robin heeft zelfs dagen in haar bed doorgebracht met Netflix, en dat is stom! Meest stomme manier om je vakantie te beginnen. Naomi was gelukkig niet zo ziek als Robin maar voelde zich ook niet helemaal fit. Alle holtes zijn dicht, verkouden, keelpijn en buikpijn. Naomi had ondanks dat ze zich niet zo lekker voelde toch een erg leuke week. Haar vriend was jarig en ze verraste hem met een weekendje weg en een heerlijk dagje naar een spa. Ze hebben een paar heerlijke dagen gehad. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met ons en kunnen we niet wachten tot het morgenochtend 06:30 is, want dan... IBIZA! Kijk jij mee met onze week in foto's?

Vorige week zondag ging Naomi voor de tweede keer naar Amsterdam Kookt en nam daar een heerlijke frozen yoghurt. Verslavend lekker!

Bijna vakantie! Maandag moest Robin nog een dagje werken. Hoe lief. De vaste GLS bezorger nam een bakje verse kibbeling voor haar en haar collega Fariël mee! :-)

Ook op het werk... groene smoothies! 

Ziek zijn betekend: gember-kurkuma-citroen thee maken!

Alle liefde voor apple, maar waarom zit er geen SD poort in m'n macbook? Robin bestelde deze handige USB poort zodat we ook op Ibiza foto's kunnen uploaden, yes!!!! 


Lievelingsontbijtje van Robin: havermout uit de oven. Recept voor het appeltaartje vind je hier!

Het meest irritante ever? Ziek zijn als je vakantie hebt. Elke dag een groene smoothie (deze is met bosbessen, banaan en veldsla) en een marathon Making a Murderer op Netflix! 

Naomi maakte deze week een lekkere simpele pasta met tonijn en een rode pikante tomatensaus. Het recept vind je hier

Wooohooooo we're going to Ibiza en nu bijna echt! Nog maar 1 nachtje slapen. We hebben dit super leuke hotspot boekje gemaakt met echt duizenden leuke restaurants en tips. Maar mocht je nog één heeeeel leuke tip hebben, let us know! 

Nog steeds ziek. Elke dag een groene smoothie! Deze is met mango, spinazie en banaan en wat lijnzaadolie voor goede vetten. 

Ook gingen er liters gemberthee doorheen. Wil je ook gemberthee maken? Je vindt het recept op onze blog! 

Ijs gaat er altijd wel in bij ons, en al helemaal als het gezond bananenijs is. Dit recept komt snel online!

Ultiem comfortfood voor Robin: risotto! Dit keer met rode kool en courgette. Het recept komt snel online! 

Ook goed tegen verkoudheid en griep. Deze kurkuma thee van Rens Kroes. Super lekker! Echt een feel good drink :-)

Vandaag is groen. Liters groenten heeft Robin weggedronken en het heeft geholpen, want ze voelt zich eindelijk wat beter. Deze smoothie is met veldsla, mango en banaan! 


Robins huisbaas kwam met een heerlijke linzensoep van haar schoonmoeder. Super lief! Niet de meest charmante foto maar deze linzensoep met gerookte kip is echt to die for! 

Robins lievelingssalade is die met bieten, appel en geitenkaas. Of met bieten, sinaasappel, basilicum en geitenkaas. Elke week wel een keer <3

Naomi heeft heerlijk gefietst op de Veluwe met haar vriend Levi. :)

Jarige jop! Levi is 22 geworden! Hoe lief is deze foto! 

Lief!

In Amersfoort aten Levi en Naomi gisteren deze heerlijke zoet en hartige taartjes bij Buuf in de Serre. Echt een aanrader!! 

Word je al jaloers?

Ook tijdens onze vakantie op Ibiza willen we jullie op de hoogte houden van onze avonturen. Er zal regelmatig een update verschijnen. Wij hebben er zoveel zin in en kunnen niet wachten om op het vliegtuig te stappen, YESSSS! 

Liefs,

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten