NODIG (voor 2 personen):
- 75 gram veldsla
- 2 wilde perziken
- 75 gram feta
- 6 plakjes rosbief
- 1 avocado
- pompoempitjes & zonnebloempitjes
Voor de dressing:
- 2 eetlepels olijfolie (extra virgin)
- 1 eetlepel appel-cider azijn
- sap van een halve citroen
- verse munt
- peper/zout
HOE:
- Leg de helft van de veldsla in een saladeschaaltje en de helft in een ander schaaltje.
- Snijd de wilde perziken doormidden en maak er mooie partjes van.
- Schil de avocado en snijd ook deze in mooie partjes. Mocht je dit te ingewikkeld vinden kun je natuurlijk ook gewoon de avocado en wilde perzik in stukjes snijden.
- Maak van de rosbief een mooi rolletje, rol 3 plakjes rosbief in 1 groot rolletje en leg dit rolletje in het midden van het saladeschaaltje.
- Rooster pompoenpitjes en zonnebloempitjes in een (droge) koekenpan tot ze lichtbruin worden. Je kunt zoveel pitjes gebruiken als je zelf wilt.
- Maak de dressing door 2 eetlepels extra virgin olijfolie, 1 eetlepel appel-cider azijn, verse munt (zoveel als je wilt), het sap van een halve citroen en peper/zout met elkaar te mengen.
- Strooi de pitjes over de salade een verkruimel de feta erover.
- Besprenkel de dressing tot slot over de salade.
Ben jij net als ons ook zo dol op wilde perzik? Je kunt er ook een lekkere smoothie van maken, zoals wij hier al eerder deden!
Eet smakelijk!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten