Elias Sumer
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0XsEXNLHtTcaFwqIAfRzrWW4uULswlN4m-9pbnjwjKskqVRIac2jL6O89Nin3art5OthEqarDI2_3VVEPa_8j5BVBYfNWPfJulE_YsvYPr0JKF4tnxHOX3h7KVUH38HDMDkrB32z2NmU/s320/Mez+Mez.jpg)
Shared Dining
Het principe van de mazza is 'shared dining', dit staat voor 'samen delen'. De 3 soorten MezMez van Elias bestaan onder andere uit de Hommos Beiruti, een romige kikkererwtenpuree met tahin, peterselie, tomaatjes en limoen. De pittigere variant Mouhamara is gemaakt op basis van tomaten en gebakken uitjes, gecombineerd met sambal, knoflook, granaatappel en knapperige stukjes walnoot. Tot slot is er de frisse Keshkek, gemaakt van een mengsel van hangop, burghul, munt, knapperige stukjes paprika en komkommer. De drie verrassende verschillende MezMez variaties zijn heerlijk als onderdeel bij de borrel op een stukje Libanees brood, pitabroodje of op een toastje.
Mijn favoriet is by far de frisse Keshkek. Wat een heerlijke verfrissende dip. Zo lekker om hier je groenten in te dippen of te eten met een heerlijk stukje vers afgebakken brood.
De MezMez dips zijn te verkrijgen bij de grotere filialen van de Albert Heijn. Check op de website van MezMez of ze in jouw Albert Heijn te koop zijn!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten