dinsdag 26 januari 2016

Bij de borrel: Zalm-roomkaas wraprolletjes

Wraps met zalm en roomkaas zijn makkelijk te maken. Door een wrap in kleine partjes te snijden, kun je binnen een handomdraai een lekker hapje op tafel zetten. Gebruik volkorenwraps in plaats van normale en in plaats van roomkaas, kun je ook een laagje Hüttenkäse gebruiken.














NODIG (voor 20 kleine rolletjes):
  • 2 kleine volkorenwraps
  • 200 g gerookte zalm
  • 50 gram roomkaas / Hüttenkäse 
  • handjevol rucola

HOE:
  • Besmeer de wraps met de roomkaas.
  • Beleg elke wrap met een paar plakken gerookte zalm en wat rucola.
  • Rol de wraps op en snijd in kleine rolletjes.

Geniet ervan!

Tip: ook lekker met andere combinatie, bijvoorbeeld rolletjes met geitenkaas, gedroogde cranberries & bosui.

Liefs,

Naomi

2 opmerkingen: