vrijdag 6 november 2015

Review: Radbag - de leukste cadeautjes voor foodies en keukenprinsessen

Advertorial. That time of the year. De feestdagen komen er weer aan. Sinterklaas, kerst, kortom genoeg gelegenheden om cadeaus te kopen. Alleen wat? Het is altijd weer een kunst om een leuk origineel cadeau te bedenken voor je vriend, je moeder of voor je oma. Op Radbag moet je die wel vinden, want hier vind je de leukste gadgets voor foodies en keukenprinsessen voor grote en kleine prijzen. Zo hoef je de deur niet meer uit voor je cadeaus, want ze worden netjes bij jou thuis afgeleverd.  Wij kozen drie leuke cadeautjes uit om jullie mee te inspireren!










Dingen die je écht moet hebben

Radbag is een online webshop waar je leuke cadeautjes, gadgets en accessoires in verschillende categorien zoals decoratie, wonen, lifestyle, fun, technologie & food vindt. Vooral dat laatste is voor ons, echte foodies, het belangrijkste domein. Je vindt er unieke buitengewone producten, cadeaus en accessoires die je nergens anders vind. Van originele gadgets tot ongewone design objecten, of handige accessoires en leuke gekke cadeautjes. Voor iedereen, van jong tot oud en voor elke gelegenheid.



Cadeau voor hem 

Het is vaak erg lastig om een leuk origineel cadeau te bedenken voor een man. Vaak kom je al snel uit bij standaard mannencadeautjes zoals een douchegel, een boxer of een fles drank. Op Radbag vind je geen saaie standaard cadeaus maar gekke originele buitengewone producten! Kennen jullie dat vervelende verdrietige huil-probleem wanneer je een ui aan het snijden bent? Mannen die in de keuken staan die willen natuurlijk niet als een vrouw met tranen over hun wangen het eten klaar maken! Hier is nu een oplossing voor: de uien-bril. Wij vinden dit echt een geniaal cadeau. Ik zie mijn vriend vaak genoeg als een klein huilend meisje met tranen over zijn wangen een ui snijden en dit biedt de perfecte oplossing: geen tranen meer bij het snijden of hakken van uien! Enneh, je kunt 'm natuurlijk ook zelf gebruiken ;-).





Cadeau voor haar


Is jouw moeder, oma of beste vriendin een echte keukenprinses? Maar lukt het haar nog steeds niet om als een echte masterchef groenten en fruit even dik, dun, lang of breed te snijden? Vast een herkenbaar en frustrerend gevoel.  Snijtechnieken kunnen namelijk hét verschil maken in je gerecht. Van een allegaartje tot een sterrenrestaurant waardige uitstraling, wij merken zelf het verschil waarmee je door snijtechnieken je gerecht een heel andere look geeft. Deze houten snijplank met schaal is het ideale keukenhulpje en voortaan kunnen ze makkelijk hun groenten, fruit of vlees op de millimeter nauwkeurig fijnsnijden. Van fijn julienne tot kleine blokjes en dobbelsteentjes je snijtechnieken laten je nooit meer in de steek. Nu maken ze ongetwijfeld indruk tijdens het kerstdiner!







Verwen jezelf 

Het is natuurlijk ook leuk om jezelf te verwennen met een mooi cadeautje. Wij zijn echt dol op kruiden en al helemaal als ze vers zijn. Verse kruiden zijn naar onze mening essentieel in de keuken en maken het gerecht gelijk een stuk lekkerder.
Wij kwamen dit leuke kruiden-ei tegen waarbij er verschillende zaadjes in de eieren zitten die zich naarmate de tijd verstrijkt ontpoppen tot prachtige verse kruiden, zoals wilde aardbei, provinciaalse lavendel, basilicum of een kleine cactus. Dit cadeau is daarnaast ook nog eens heel betaalbaar, en zeg nou zelf, dit is toch veel leuker dan die lelijke kruidenpotjes die je in de supermarkt koopt? 








Zoals je ziet zijn er genoeg leuke originele cadeaus te vinden op Radbag. Wat voor cadeau zou jij willen kopen voor iemand? Benieuwd geworden? Kijk dan snel op: www.radbag.nl/cadeau-idee

Liefs,

Robin & Naomi


Dit is een gesponsord artikel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten