NODIG:
- 350 gram boekweitmeel
- 1 1/2 theelepel wijnsteenzuurbakpoeder
- 2 theelepels kaneel
- 4 eieren
- 4 grote rijpe bananen (met bruine spikkeltjes)
- 150 gram blauwe bessen
- 100 gram goji-bessen
- Snufje (Himalaya) zout
- optioneel 4 eetlepels kokosbloesemsuiker
HOE:
- Verwarm de oven op 160 graden.
- Meng in een beslagkom het boekweitmeel, bakpoeder en een snuf zout door elkaar.
- Klop de eieren in 5 minuten luchtig. Prak de bananen en mix deze door de eieren tot een glad beslag. Voeg eventueel de kokosbloesemsuiker toe. Spatel de blauwe bessen en de gojibessen door het beslag.
- Roer de droge ingrediënten in delen bij het ei-banaan mengsel tot je een mooi deeg heb gekregen.
- Vet de cakevorm in met wat kokosolie en vul deze met het beslag. Bak het brood in ongeveer 60 minuten gaar. Dit kun je checken met een satéprikker. Komt deze droog uit de brood, dan is deze gaar.
Eet smakelijk!
Liefs,
Robin
Ben je zelf benieuwd geworden naar De Afslankswitch van Marjolein van der Velde? Je kunt het boek hieronder voor maar 24,95 bestellen!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten