FACTS

Voeding... zoveel onderzoeken, zoveel meningen. Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Wij doen graag onderzoek naar verschillende onderwerpen op het gebied van voeding en delen deze op onze FoodFacts pagina hier met jullie. Mochten er onderwerpen zijn waar jullie graag meer info over willen hebben, mail ons dan gerust of laat een reactie achter op deze pagina.

Speltbrood, speltcrackers of speltpasta: spelt is hip en hot en wordt als gezonder beschouwd dan tarwe. Ook jij hebt waarschijnlijk vaak in het supermarktschap gestaan en getwijfeld: kies ik voor een 'vertrouwd' volkoren tarwebrood of kies het toch voor het 'gehypte' en duurdere speltbrood? Wat is nu waarheid? Is spelt gezonder dan tarwe en zo ja, wat maakt het gezonder? Hoe het werkelijk zit kan maar één iemand ons echt vertellen, 'spelt' zelf. Naomi hield een interview met dit oeroude graan! 

Iedereen heeft wel eens een pukkel. Meestal juist op het moment dat het echt niet uitkomt: een presentatie, een date of als je naar dat vette feestje gaat. Sinds we met de pil zijn gestopt, lijken onze hormonen overuren te draaien waardoor we niet meer last hebben van een sporadisch puistje, maar meer puistjes dan ooit hebben. We besloten daarom om op onderzoek uit te gaan: Heeft bepaalde voeding een positieve of negatieve invloed op acne? Hoe kunnen we, aan de hand van deze uitkomsten ervoor zorgen dat we onze puistjes onder controle krijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen