tag:blogger.com,1999:blog-862637872917495067.post5869902043637381216..comments2022-04-10T03:49:56.975+02:00Comments on Three girls one kitchen: Wat eten we vandaag: Koppig kippetje uit de oventhreegirlsonekitchenhttp://www.blogger.com/profile/15327834057371302836noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-862637872917495067.post-7922515505018731302014-10-17T13:29:06.875+02:002014-10-17T13:29:06.875+02:00Beste Andrea,
Je kunt de lepel bloem/maïzena mee...Beste Andrea, <br /><br />Je kunt de lepel bloem/maïzena meebakken met het mengsel van kip, ui, knoflook en tomatenpuree.<br />De wortelen kun je ook ongekookt in een braadslee laten gaarstoven, duurt ongeveer 35 minuutjes (afhankelijk van de dikte)<br /><br />Groetjes,<br /><br />Robinthreegirlsonekitchenhttps://www.blogger.com/profile/15327834057371302836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-862637872917495067.post-42182737902116836762014-08-05T18:07:10.559+02:002014-08-05T18:07:10.559+02:00Hai Robin,
Er staat bak de tomatenpuree en bloem/...Hai Robin,<br /><br />Er staat bak de tomatenpuree en bloem/ maïzena mee.<br />Hoe bak je bloem ?<br />Ik wou zelf graag wortelen oevoegen, moet ik die van tevoren al koken, of in de oven laten garen?<br /><br />Mvg,<br /><br />Andrea.Anonymousnoreply@blogger.com