zaterdag 22 november 2014

Healthy hotspot Amsterdam: Lavinia good food

Een tijdje geleden hebben wij een nieuwe hotspot in Amsterdam ontdekt: LAVINIA good food. Voor iedereen die van eten houdt maar graag kiest voor gezondere keuzes.
Wat een super schattig en leuk tentje is dit! Je kunt hier genieten van puur, biologisch en voedzaam eten. De gerechten zijn vers, zonder E-nummers en andere toevoegingen. De gerechten worden bereid met producten van lokale leveranciers en er wordt met het seizoen meegekookt.

Naast eten kun je hier ook terecht voor food gerelateerde spullen, zoals superfoods, kookboeken, lifestyle inspiratie etc. Alles wat in de winkel staat is te koop!Het is bij LAVINIA ook mogelijk om een event te organiseren voor een besloten groep. Daarnaast organiseren ze ook workshops en lezingen.

Wij dronken hier een heerlijke verveine thee en aten hier een zuurdesem boterham, één met tonijn, ijsbergsla & hüttenkäse en één met gegrilde groenten en pesto. Echt super lekker!!
De huiselijke sfeer zorgt er ook voor dat je uren wilt blijven zitten. Klik hier voor hun menukaart om te zien wat voor meer heerlijke broodjes en gerechten ze verkopen.

Check hier hun website voor meer informatie.

Voor een impressie van deze leuke lunchroom, bekijk hieronder enkele foto's!
Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen